สารบัญ:

Lucky Puggo: 4 ขั้นตอน
Lucky Puggo: 4 ขั้นตอน

วีดีโอ: Lucky Puggo: 4 ขั้นตอน

วีดีโอ: Lucky Puggo: 4 ขั้นตอน
วีดีโอ: Battle Brothers: Recover Perk Guide 2021! (Puggo's RT) 2024, กรกฎาคม
Anonim
Lucky Puggo
Lucky Puggo
Lucky Puggo
Lucky Puggo

De Lucky Puggo อยู่ในระบบ een systeem dat is ontworpen om katten (of iets anders dan een kat natuurlijk) te verjagen van bijvoorbeeld je tafel. Wanneer er een kat 30 cm van de Lucky Puggo จาก staat zal ของ Lucky Puggo และคำด่า อ้อมแขน maken om de kat van het terrein te verjagen.

แรงบันดาลใจสำหรับ Lucky Puggo komt van de Japanse "Maneki Neko" oftewel de Lucky Cat Het beeldje พบ de opgeheven linker- ของ rechterpoot brengt geluk volgens de Japanse ในตำนาน En omdat het katten moet verschrikken heb ik mijn Variant van de Lucky Cat natuurlijk in de vorm van mijn ที่ชื่นชอบ hond gemaakt; เดอ mopshond Natuurlijk kun je zelf kiezen voor een wat stoerdere hond in je eigen ontwerp!

ขั้นตอนที่ 1: ขั้นตอนที่ 1: วัสดุ Verzamelen

Lucky Puggo werkt พบกับ een โซนาร์เซนเซอร์ ตายแล้ว เจอ ver iets van het beeld af staat en als het detecteert dat er iets binnen 30 cm van de Lucky Puggo af staat zal het door middel van een servo een snelle armbeweging maken.

รายละเอียดเบโนดิกด์:

1x Arduino Uno

1x เขียงหั่นขนม

1x เซอร์โวมอเตอร์

1x โซนาร์ เซนเซอร์

9x สายจัมเปอร์

เคลีย ส้นวีล เคลีย…

ขั้นตอนที่ 2: ขั้นตอนที่ 2: Aansluiten

ขั้นตอนที่ 2: Aansluiten
ขั้นตอนที่ 2: Aansluiten

Sluit alles aan zoals ik heb aangegeven op de tekening. ทั้งหมด

Voor het testen van je sensor en servo คือ en breadboard erg handig. ยังไงก็ตาม อัลเลมาล goed werkt kun je ervoor kiezen het te solderen voor extra stevigheid. Ik heb er zelf voor gekozen om het op het breadboard te laten zitten en er een stevige behuizing omheen te bouwen zodat het met geen mogelijkheid kan verplaatsen

ขั้นตอนที่ 3: ขั้นตอนที่ 3: รหัส

รหัสตาย ik heb gebruikt kun je hier vinden als bijlage เข้าใจแล้ว ingesteld op <31 omdat m'n tafel niet zo heel groot is. Voel je vrij dit aan te passen naar de afstand ตาย jij denkt nodig te hebben.

ขั้นตอนที่ 4: ขั้นตอนที่ 4: ปรับแต่ง

ขั้นตอนที่ 4: Behuizing
ขั้นตอนที่ 4: Behuizing
ขั้นตอนที่ 4: Behuizing
ขั้นตอนที่ 4: Behuizing
ขั้นตอนที่ 4: Behuizing
ขั้นตอนที่ 4: Behuizing

ใน deze stap laat ik zien hoe ik de arm en de behuizing heb gemaakt De arm steek je uiteindelijk door je behuizing heen en maak je vast aan de เซอร์โว

วัด heb je nodig voor de arm zodat het stevig is en toch soepel en licht genoeg is voor de servo?

(Zie afbeelding 1, monteer alles in de volgorde van de afbeelding van links naar rechts.)

1x เซอร์โว (stap2)

1x M8 imbusbout (aangepast พบ een gelufje zodat de servo er ในคลิก)

1x โคเกลลาเจอร์ 8 มม.

2x มอร์ M8

2x Ringetje M8 สำหรับ moertjes

1x ต่อรูปแบบ kleinste รูปแบบ regenpijp

1x regenpijp met bocht (ziet er perfect uit voor een arm)

Zet alles ใน elkaar ใน deze volgorde en je resultaat zal er dan uitzien als afbeelding 2 van deze stap. Draai het geheel niet te strak aan, dan wordt de armbeweging minder soepel en zal je เซอร์โว het waarschijnlijk niet trekken.

เกี่ยวกับ behuizing heb ik een prullenbak van de action gebruikt. Daar heb ik mijn arduino en onderdelen ใน verstopt en met knex heb ik de servo อันกว้างใหญ่ Snij uit de onderkant van de prullenbak een gat zodat de sensor er doorheen อดีต Maak ook een gaatje waar jij je arm wilhebben en maak die precies zo groot als de kogellager zodat je stevig kunt zetten พบกับ superlijm Het geheel ziet er bij mij uit als afbeelding 3.

โครงการ Nu het leukste gedeelte van het hele; pak zo veel klei als je kunt bemachtigen (ที่ปรึกษา ik fimo featherlight voor de kop en bepaalde delen van de arm) en maak om de prullenbak de behuizing van klei in welke vorm je maar zou willen. Ik koos dan voor een mopshond maar wees hierin vrij Laat het 4 dagen drogen, likje verf en tadàa! Je eigen ลัคกี้ Puggo!

แนะนำ: